5/5

9.5/10

Bel ons +31302006362

Onze werkwijze

Bij FinanceFinder helpen wij ondernemers en professionele beleggers met het vinden van de beste financieringsmogelijkheden voor het aankopen of herfinancieren van zakelijk vastgoed. Wij zijn gespecialiseerd in het financieren van zakelijke objecten voor eigen gebruik, zakelijke objecten voor de verhuur voor de professionele belegger en projectontwikkeling. 

Met meer dan 80 verschillende geldverstrekkers zijn wij 100% onafhankelijk en heeft u bij FinanceFinder de beste slagingskans met condities en voorwaarden die bij u passen. De samenwerkingspartners van FinanceFinder zijn banken, alternatieve financiers, vermogende particulieren en institutionele partijen. 

Korte lijnen en snel duidelijkheid is voor ons belangrijk en dat waarderen onze klanten enorm, vandaar dat wij een 9.5 krijgen voor onze dienstverlening van onze klanten. 

Meer informatie over onze werkwijze? Bel ons gerust op 030-2006362 voor een vrijblijvende kennismaking. 

Financier bij FinanceFinder

Kennismaking

Dit is uiteraard altijd gratis en geheel vrijblijvend! Dit kan zowel telefonisch als op locatie. In dit gesprek leggen we uit wie we zijn, wat we doen, en hoe we het doen.

Haalbaarheids analyse

Ook gratis, en geheel vrijblijvend! We maken een quickscan op basis van de aangeleverde documenten (bijv. jaarrekening, aangifte IB en adresgegevens object). Voor deze analyse hebben wij 1 werkdag nodig en vanuit hier stellen wij een plan van aanpak op.

Start financiering project

Eenmalige casusvergoeding! Als wij er ook daadwerkelijk van overtuigd zijn dat we met concrete financieringsmogelijkheden komen die interessant zijn voor u als ondernemer, gaan we nadat we u akkoord hebben, met het concrete financieringstraject van start. Daarna werken wij het traject verder uit, gaan we in gesprek met de verschillende geldverstrekkers en hebben we over het algemeen binnen 5-15 werkdagen alle financieringsmogelijkheden met de beste voorwaarden voor u op een rij.

Succesvolle financiering

Zodra de financiering volledig succesvol is, brengen wij eenmalig een succesvergoeding in rekening, uiteraard is deze in de startfase van het traject besproken.

Kom direct in contact met één van onze specialisten.

5/5

9.5/10

59 reviews